Личните драми съсипаха Анахид Тачева (Вижте какво я сполетя)

Личните драми съсипаха Анахид Тачева (Вижте какво я сполетя)
5 (100%) 1 vote

Драмите съсипаха Анахид Тачева

Анахид Тачева закъса сериозно със здравето. Паметта й вече е започнала сериозно да й изневерява, научи HotArena.

Бившата говорителка приема специални лекарства, тъй като проблемът е започнал да се задълбочава. От няколко месеца тя пие силни медикаменти, тъй като е започнала все по-често да бърка дати, имена на роднини. Губят й се дори моменти от миналото.

Следващия месец бившата жена на Коста Цонев ще празнува 80-годишен юбилей. Проблемите с паметта за нещо обичайно за нейната възраст, но близките й са силно притеснени, тъй като виждат, че тя не е същият човек.

Те са категорични, че личните драми, които Анахид Тачева преживя, са дали сериозно отражение върху здравето й.

Внезапната загуба на Митко Цонев , който издъхна преди 4 години, я съсипа най-много. Тя не присъства на панахидата на сина, тъй като живее при най-малката си дъщеря в САЩ.

Другият тежък момент, който срина психиката на бившата говорителка, бе опитът за самоубийство на дъщеря й Теодороа. През 2017 година наследницата й посегна на живота си и лекарите едва я спасиха.

Тогава Анахид Тачева също беше в САЩ. Наложи да се прибере по спешност, за да се погрижи за дъщеря си и нейния син Дейвид. Той бе настанен в приемно семейство.

Въпреки драмите, които преживя тв легендата се храни здравословно и ежедневно прави упражнения и все още с младежката си фигура, пише Хот арена, позовавайки се на Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар