Лоши новини за Силвио Берлускони

Гласувайте за статията

Той споделя, че е наясно колко мъка е посял този вирус

Бившият италиански премиер и собственик на футболния гранд „Милан“ в едни от най-добрите му години – Силвио Берлускони, е в болница.

Той е бил настанен в лечебното заведение, след като даде положителен тест за коронавирус.
83-годишният Силвио Берлускони първоначално се беше изолирал във вилата си. По решение на личния му лекар обаче, който е шеф на голяма болница в Милано, вече е под наблюдение.

Силвио Берлускони

Той споделя, че е наясно колко мъка е посял този вирус

На медийния магнат е била поставена кислородна маска, която да подпомага дишането му. Въпреки всичко от лечебното заведение определят престоя му като „предпазна мярка“.

Самият Берлускони признава, че е имал болки в мускулите и ставите, но вече са отминали. Това, което все още не му дава мира, са запушеният му нос и дразненето в гърлото.

„За съжаление вече знам, че това не е настинка, а нещо много по-сериозно. То достигна до мен и до семейството ми. Наясно съм колко мъка пося този вирус“, обяви още бившият премиер на Италия.

Проблемите със здравето на 83-годишния Силвио Берлускони не са един и два. През 1997 година, той пребори рак на простатата. След това през 2006 година се подложи на операция на сърцето. Заедно с това страда и от проблеми с червата и чести възпаления на очите, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар