Изгониха Емо Чолаков от Нова тв. Какво става? Преглеждания: 7840

Няма да има втори сезон на формата за влюбени двойки
0
Оценете този post

Няма да има втори сезон на формата за влюбени двойки

И Емо Чолаков е аут от Нова тв.

Оказва се, че предаването „Един за друг“, което даде хляб на абдикиралия от телевизията синоптик, няма да има втори сезон.

Емо Чолаков
Няма да има втори сезон на формата за влюбени двойки

Миналата година, след като той официално обяви, че се оттегля от екипа на времето в Би Ти Ви, изненадващо подписа договор с конкурентната Нова телевизия. Там той водеше риалити формата за влюбени двойки.

Макар новото за България предаване да регистрира добър рейтинг и да предизвика зрителски интерес, от медията решили да не правят втори сезон. На практика това означава, че Емо Чолаков отново изпада от борда на телевизионния екран.

От първото издание на „Един за друг“, той успя да прибере солиден хонорар в размер на 30 хиляди лева. С парите Емо Чолаков подпомогна семейството си. Докато форматът вървеше, се говореше, че той е напуснал титулярната си работа на летище София. Припомняме, че там беше метеоролог. Желанието му било отново да се посвети изцяло на телевизията, която много му липсвала.

Преди време призна, че му е трудно да бъде родител на две дъщери

Истината е, че бившият синоптик никога не бил напускал РВД и през цялото време просто работел на два договора и две заплати.
Начинанието обаче се оказало почти непосилно. Редом с работните ангажименти на двете места трябвало да се грижи и за двете си дъщерички.

Припомняме, че в началото на тази година, малко преди големия финал на „Един за друг“, Емо загуби своята съпруга Краси. Тя издъхна едва на 39 години, след като не успя да се пребори с коварния рак.

Семейната трагедия потресе цял Гоце Делчев, откъдето са родом Чолаков и жена му. Освен това случилото се срина бившия синоптик. Той обаче продължи да се държи пред хората. И до ден днешен Емо избягва да говори на тази тема.

Единственото, което неотдавна коментира е, че му е трудно да бъде родител на две момичета. Затова разчитал на своята сестра. Тя му помагала в грижите за племенничките си и се опитвала да компенсира липсващите вече майчини ласки.

Поне във финансов план синоптикът зевзек не изпитвал затруднения. Заплатата му на държавен служител в РВД била над 6 хиляди лева. С тях той може да подсигури добър живот на децата си, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.