COVID-19 покоси семейството на Скалата

COVID-19 покоси семейството на Скалата
2 (40%) 1 vote

Той е категоричен, че неговият приоритет е семейството му

Дуейн Джонсън, по-известен като Скалата обяви, че той и цялото му семейство са заразени с COVID-19.

Бившият кечист, който сега е най-високо платеният актьор в света каза, че той, съпругата му и двете им дъщери са се заразили. Скалата уточнява, че това се е случило, въпреки че са спазвали „дисциплинирано“ мерките за безопасност.

Скалата

Той е категоричен, че неговият приоритет е семейството му

Джонсън обаче заяви, че сега вече всички са добре и не са заразни. 48-годишният Джонсън информира, че той, съпругата му и двете им дъщери на четири и две години, са се заразили преди около две седмици и половина. Те прихванали вируса от много близки семейни приятели, които от своя страна не знаели откъде са заразени.

Той определя случилото се като едно от най-трудните неща, които е трябвало да преживеят като семейство

„Мога да ви кажа, че това беше едно от най-трудните неща, които трябваше да преживеем като семейство,“ каза Скалата във видео в своя профил в Instagram.
„Да дадеш положителен резултат за COVID-19 е много по-различно от това да преодолееш тежка контузия или да бъдеш изгонен от дома си, или дори да си разорен, което ми се е случвало повече от няколко пъти,“ добави той.

„Моят най-голям приоритет е винаги да защитавам семейството си. Притеснява ме това, че някои хора, в това число и политици, вземат тази идея за носенето на маски и я включват в политическата си програма. Това няма нищо общо с политиката. Носете си маската. Това е факт и е правилното нещо, което трябва да се прави“, категоричен е Скалата

Дуен Джонсън последва баща си Роки и направи успешна кариера в кеча. След това той се насочи към актьорската професия и участва в касови хитове като „Кралят на скорпоионите“, „Бързи и яростни“ 6 и „Джуманджи“, пише BBC. Джонсън е заработил 87.5 млн. долара в периода юни 2019 – юни 2020 г., пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар