Ганстерска война между Митьо Очите и Янко Лудия в затвора

Гласувайте за статията
Борба за надмощие в болницата на пандиза между страховитите гангстери Митьо Очите и Янко Лудия

Жестока гангстерска война се е разиграла в Централния софийски затвор между Димитър Желязков – Митьо Очите и Янко Ваташки-Лудия – разкрива в. „Уикенд“. Жестокият конфликт назрял скоро след постъпването на несебърския бос в болницата на затвора. Малко след настаняването му картинката цялостно се изменила, тъй като Митьо Очите започнал да преподава уроци на Ваташки как се изкарват пари в зандана – отбелязва изданието.

В същото време Янко Ваташки разбрал, че несебърският гангстер се е отдал не само на общия им бизнес с дрога, но е хвърлил око и на неговия – с телефоните. Вбесен, Янко Лудия скочил на бой на Митьо Очите с думите: „Неблагодарнико, храня те почти година, а ти се огледа в парите ми! Не те ли е срам, нещастнико? Не съм те лишил от нищо, а ти ми крадеш бизнеса. Помияр! Храни куче да те лае!“ – крещял Янко Лудия.

Вследствие на този скандал Ваташки е наказан без хранителна пратка и получава своите поръчки, като изкарва на свиждане други хора. Митьо Очите пък, който не е имал свиждане почти година, обаче продължавал да се хрантути при Янко Ваташки, като поръчвал на поразия, без да дава и стотинка.

Конфликт в затворническата болница

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар