Съседите от блока на Стоянка Мутафова са в шок Преглеждания: 20839

Никой от тях не е спокоен
0
4/5 - (2 votes)

Никой от тях не е спокоен

Съседите от блока на Стоянка Мутафова са в шок от преживяното.

Обир в кооперацията на Стоянка Мутафова изплаши дъщеря й Мария Грубешлиева-Муки. Апаши проникнали в апартамента на първия етаж, над който живее наследницата на великата актриса

Стоянка Мутафова
Никой от тях не е спокоен

„Изживях отново ужаса, когато ни обраха с майка ми преди години. Тъкмо се прибирахме с Евгени Боянов и видях полиция и уплашените ми съседи. Почти всички бяха долу. Оказа се, че хората под нас през нощта са обрани. Много се разтревожихме всички“, призна Муки.

„И ние се притеснихме. Явно има хора, които могат и вечер да влязат, без притеснение и докато спиш да тарашат къщата ти необезпокоявани. Аз си живея повече в Банкя, но как да съм спокоен за семейство и майка ми. Та това може да се случи на всеки. Дано открият бързо крадците“, сподели и Ивайло Калоянчев, който живее над Грубешлиева.

Докато се притеснява от поредния екшън около себе си, Мария се готви да отбележи девет месеца от кончината на великата си майка.

„Няма ден, в който да не присъства в сърцето ми. Мъката ми е голяма, отиде си част от сърцето ми, което никога няма да се възстанови. Ходим с Евгени Боянов всеки ден на гроба й, грижим се за него и много се радвам, че все още майка ми не е забравена. Ето, вчера ми изпратиха снимка от Витоша, на която на скала са нарисували Стоянка. Това много ме впечатли. Благодарна съм на всички хора, които ми пишат и помнят майка ми“, сподели Муки пред столичен ежедневник, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.