Виктория Бекъм прости изневерите на Дейвид (Кои други звезди си дадоха втори шанс?)

Гласувайте за статията

Предателството на любимия винаги наранява, но да запазят брака си някои прощават

През 1999 г. Дейвид Бекъм и Виктория се ожениха. Тогава букмейкърите започнаха да залагат колко дълго ще продължи връзката им – повечето не дадоха дори пет години.

Семейство Бекъм
Снимка: Legion-Media

Сега обаче двойката отглежда трима сина: Бруклин, Ромео, Круз и дъщеря Харпър. Но имаше и „тъмни времена“ в историята на тази двойка: привидно неразрушимият звезден съюз беше сериозно разклатен през 2004 г., когато медиите съобщиха, че Дейвид изневерява на Виктория със своята асистентка.

Вики реши да не реагира на слуховете и заяви, че напълно се доверява на съпруга си. За последен път разговорите за изневяра на футболист се появиха през 2012 г., когато Дейвид беше заловен във връзка с младата певица Катрин Дженкис. Оттогава пресата от време на време се опитва да раздели Дейвид и Виктория , но без резултат.

Семейство Клинтън
Снимка: Legion-Media

Благодарение на подкрепата на съпругата си Хилари Бил Клинтън стана президент на САЩ през 1993 г. Осем години по-късно той е освободен позорно от поста си поради почти двегодишна връзка с стажантката от Белия дом Моника Люински. Въпреки факта, че Хилари беше опозорена пред цялата световна общност, първото нещо, което тя направи, беше да подкрепи съпруга си. В едно от съвместните радиопредавания госпожа Клинтън дори хвана ръката на Бил и се усмихна широко. По-късно Хилари призна, че Моника далеч не е единствената любовница на съпруга й. Според г-жа Клинтън всяко ново предателство я боли по-малко от предишното.

Сара Джесика Паркър Матю Бродерик
Снимка: Legion-Media

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик се ожениха през 1997 година. Двойката бе женена от 11 години, когато в пресата излезе опустошителна статия, че съпругът на Паркър й изневерява с млада сервитьорка. Матю срещна момичето в един бар и след това започна да му пише романтични SMS-си. С течение на времето общуването от разстояние прераства в редовни срещи, които се пазят в тайна. Предателството на съпруга й беше истински удар за Сара Джесика, но с течение на времето тя успя да забрави за това и  да даде още един шанс на брака , предават от graziamagazine.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар