Хороскоп за 4 септември, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво предвиждат звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във вестник „Марица“

Везни
Ден за размисъл. Не бъдете груби към околните – намеренията им са добри. Имате нужда от време само за себе си. Обмислете всичко, което се е случило през последните дни. Отложете скъпа покупка и пестете парите си. Обърнете внимание на семейството си – някой има нужда от вас.

Скорпион
Дори и да не го осъзнавате, имате нужда от разнообразие. Пробвайте нещо ново днес и вижте къде ще ви отведе. Ако се наложи да вземете решение, доверете се на интуицията си. Някой близък ще ви потърси за съвет. Бъдете искрени, дори мнението ви да е негативно.

Стрелец
Чувствате се по определен начин и предполагате, че никой от приятелите ви няма да ви разбере. Въпреки това някой близък минава през това, което и вие, затова е добра идея да говорите с него. Ще се сближите още повече и ще се чувствате спокойни след разговора.

Козирог
Днес не пренебрегвайте задачите си, защото сте открили нещо по-интересно. Ако не се справите с тях, ще се наложи да работите и през почивните дни. Ако имате проблем, потърсете помощ, вместо да отлагате решението му. Някой се опитва да се сближи с вас. Предстои ви романтична вечер.

Водолей
Ако усещате, че кариерата ви отива в различна посока от тази, която искате, отделете време за себе си и проучете как да постигнете това, което искате. Ще намерите перфектния вариант, но след време. Насладете се на хобито си – то ще ви помогне да се отпуснете.

Риби
По принцип избягвате конфликти на работното място, но днес ще се наложи да отстоявате позицията си. Кажете всичко, което мислите. Ще впечатлите хората около вас, но ще имате нужда да обмислите случилото се насаме. Ако е възможно си тръгнете по-рано.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар