Хороскоп за 4 септември, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво предвиждат звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Овен

Ще се случват интересни неща около вас, но ще трябва да забавите темпото си, за да ги забележите и да им се насладите. Обръщайте внимание на детайлите – те ще ви помогнат, когато се наложи да вземете решение. Насладете се на хобито си и се отдайте на заслужена почивка.

 

Телец

Чувствате се объркани от скорошните случки, затова най-добре е да не се натоварвате днес. Придържайте се към това, което знаете. Ако е възможно, тръгнете по-рано към дома. Отделете вечерта за семейството си – то ще ви помогне да се отпуснете. Ще получите интересна новина.

 

Близнаци

Добре е днес да започнете деня с позитивни мисли. Ще погледнете на скорошните случки от различна гледна точка, която ще ви успокои и ще ви вдъхнови. Ще срещнете някой стар приятел и бързо ще започнете разговори по интересни теми. Насладете се на приятната компания и атмосфера.

 

Рак

Ще се наложи да вземете решения, което ще ви стресира. Натоварени сте, а това ви обърка още повече. Обърнете се към някой приятел за съвет. Той ще ви покаже гледната точка, от която нищо не изглежда толкова сериозно, колкото си мислихте. След това ще знаете как да постъпите.

 

Лъв

Стремежът ви да успеете на всяка цена, ви пречи да видите някои важни неща около вас. Ако се наложи да направите избор, направете това, което е най-добре за вас, а не това, чрез което ще изглеждате по-добре в очите на околните. Прекарайте вечерта с приятели и се отдайте на забавления.

 

Дева

Обстановката около вас ще е напрегната, но това няма да ви разтревожи. Ще успеете да подобрите настроението на някои колеги. Разпределите времето си така, че да се справите с всичко възможно най-бързо. Преразгледайте и подредете приоритетите си за деня.

 

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар