Разкриха къде изчезна Ким Чен Ун (И заплашена ли е Северна Корея от война със САЩ?)

Гласувайте за статията

Ким Чен Ун се крие в таен бункер заради кризата в страната

Ким Чен Ун може би се крие в таен бункер край морето, далеч от очите на всички. Лидерът на Северна Корея се оттегли неочаквано през април и от тогава са били публикувани само спорадични негови снимки от различни събития, но е спорно дали са актуални. И докато редица дипломати от Южна Корея твърдят, че той е в кома или вероятно мъртъв, други не са на това мнение.

Соураб Гупта от Института за американски изследвания твърди, че Северна Корея е в „ужасно състояние“, а Ким Чен Ун се бори да задържи властта със зъби и нокти. Той опроверга твърдението, че Ким е в кома и сестра му е поела властта вместо него.

Все пак, националното разузнаване по-късно заяви, че Ким е делегирал действително властови пълномощия на сестра си. И в момента Ким Йо Йон страда сериозно от „стрес заради вменените отговорности“.

Гупта коментира ситуацията без заобикалки пред телевизия РТ. „Лидерите в Северна Корея могат да изчезнат винаги, когато неволите са зад ъгъла. Те просто се укриват в бункерите. И когато през април настъпи първата вълна от коронавирус в Северна Корея, Ким просто изчезна“, казва още той.

„По-късно той отново се появи, но след като избухна нова вълна на болестта в Южна Корея, той пак изчезна. И съм сигурен, че ще има втора вълна от Ковид-19 и в северната част на полуострова, заради което и Ким се крие.

Освен това настъпват и огромни тайфуни, а санкциите ще довършат икономиката. Северна Корея е в ужасно състояние“, допълва Гупта.

Ким Чен Ун се скри сн. You Tube

Ким Чен Ун се скри сн. You Tube

По думите му, Ким просто е избягал, оставяйки страната сама да посреща кризите. „Той се опитваше да прехвърли отговорността от себе си. И избра да я предаде на сестра си. Но и тя изчезна като него“, допълни той. И припомни, че Ким Йо Йон не е виждана от 27 юли.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар