Кралски адвокати: Меган и Хари ще подпишат с „Нетфликс“ само ако им разрешим! (Още разкрития за сделката)

Кралски адвокати: Меган и Хари ще подпишат с „Нетфликс“ само ако им разрешим! (Още разкрития за сделката)
1 (20%) 1 vote

Кралските адвокати разглеждат под лупа договора на Меган и Хари

Договора на Меган и Хари с „Нетфликс“ ще бъде гледан под лупа от кралски юридически съветници. И ако бъдат установени и най-малките елементи, които могат да дискредитират монархията или кралицата по някакъв начин, двойката няма да има право да го подпише. Съпрузите решиха да играят самостоятелно и обявиха, че са сключили договор за продуциране на документални филми с интернет платформата. Оказа се обаче, че двамата не са толкова независими. И кралските юристи ще гледат под лупа споразумението. И ако нещо не им хареса, Меган и Хари няма да могат да се възползват от сделката, която сключват.

Кралските адвокати официално са предоставили почти пълна свобода на херцозите на Съсекс. Но само при положение, че действията им не засягат имиджа на короната. След издънките на Питър Филипс и принц Андрю, кралския екип се старае да ограничи всякакви възможни щети. А скандалите около Меган и Хари са толкова чести и многобройни, че се налага постоянно да са под наблюдение.

Междувременно стана ясно, че съпрузите са направили още една издънка — не са казали на кралицата за договора. „Нейно величество научи за новата работа на внука си от новините. Той нямаше възможност да я предупреди предварително“, разкриват още служители от двореца. По всичко изглежда, че в кралското семейство не всичко е по мед и масло.

Припомняме ви, че през март Меган и Хари прекратиха изявите си като висши членове на кралското семейство.Двамата заминаха за САЩ, където планираха да започнат като говорители на обществени инициативи, но заради пандемията плановете им пропаднаха. Двойката се прости с договор за над 1 милиард долара. Спасението дойде от „Нетфликс“, които им предложиха 150 милиона долара за документален филм за психичното здраве. А тепърва ще има и други, както се говори.

Меган и Хари проверявани от кралски адвокати сн. Инстаграм

Меган и Хари проверявани от кралски адвокати сн. Инстаграм

и не малко от тях ще се отнасят до кралското семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар