Лоши новини за Васил Найденов

Гласувайте за статията

Все още диша трудно

Васил Найденов претърпя страшен инцидент.

Това се е случило броени дни преди 70-годишния му юбилей, който отпразнува на 3 септември.

Васил Найденов

Все още диша трудно

„Бях в ресторант недалеч от вкъщи. Пейката, на която седях, се разглоби и полетях назад. При падането си ударих ребрата близо до гръбначния стълб. Това е изключително болезнено. Едва дишам все още, но добре, че не се потроших. Можеше дори да си счупя главата“, разказва за инцидента изпълнителят на „Казано честно, всичко ми е наред“ пред „Телеграф“.

След това Васил Найденов е ходил на преглед в 14-та поликлиника и във Военна болница. „Оказа се, че нямам нищо счупено и пукнато, но болките са много силни. И в момента ми е трудно да дишам дълбоко“, споделя още музикалният любимец.

На рождените си дни Васко Кеца избягва да бъде с голяма компания. „Юбилеят си е мой личен празник и не ми се иска да има грандиозно празненство. А и на всеки концерт ми е като на рожден ден“, обясни идолът на няколко поколения.

Васил Найденов е бил в компанията на няколко от най-близките му хора на вилата на импресариото си Ивайло Манолов край София. Мениджърът има и къща в Гърция, която шефът му все още обаче не е виждал.

„Човек неминуемо се променя за 70 години. Може би сега по-бързо вземам решения. Тежа и повече на мястото си. Преди бях много експанзивен, а вече гледам да забавям малко нещата. По света колегите на моята възраст не пътуват така често като мен“, прави равносметка музикантът.

Приятелите на Васил Найденов се стягаха да организират голям негов самостоятелен концерт в зала 1 на НДК по случай кръглата му годишнина. Заради пандемията от коронавирус обаче за момента това се отлага, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар