Зловещо: Принцеса Даяна винаги носела със себе си…

Гласувайте за статията

Джефсън е категоричен, че кралската фамилия не знаели какъв актив е тя

Бившият частен секретар на покойната принцеса Даяна – Патрик Джефсън, издаде зловеща тайна от живота й.

Той разкри, че принцесата на Уелс, която вече не е между живите, винаги е настоявала с нея да има хладилна чанта, пълна с кръвни банки.

принцеса Даяна

Джефсън е категоричен, че кралската фамилия не знаели какъв актив е тя

„Тя се страхуваше за живота си. Дори когато бе омъжена за принц Чарлз знаеше, че като кралска особа е винаги изложена на огромна опасност. Това й притеснение се засилваше изключително много когато бе сред много хора и когато посещаваше конфликтни страни“, споделя Джефсън.

Той издаде, че ужасът на принцеса Даяна се засилил след развода й с британския принц. Именно тогава манията й край нея винаги да има хладилна чанта, пълна с кръвни банки се засилила.

„Британското кралско семейство не я оцени адекватно. Те не знаеха какъв актив е принцеса Даяна. Тя не бе природна бунтарка, както я описват мнозина, а природен монарх. Ако знаеха как да се отнасят с нея, а не да я подценяват, можеха само да спечелят от нея.
След развода й с Чарлз те буквално я заличиха от кралската фамилия. Тя стана самотна майка, която трябваше да се справя сама с живота и тежката слава, която вече имаше“. Това споделя Патрик Джефсън, който е бил коняр и частен секретар на бившата принцеса на Уелс от 1988 до 1996 г.

Оказва се, че животът й е бил истински ад

„Всички хора, които бяхме неизменно до нея, бяхме подложени на кръвни тестове. Трябваше да знаем кой от нас има сходна с кръвната й група. Това бе с цел в случай, че се случи най-лошото да реагираме адекватно и да знаем кой може да й даде от своята кръв.
Кръвните банки, които бяха в хладилната чанта, която Даяна настояваше винаги да е около нея, бяха с нейната кръв.
Тя искаше да е сигурна, че ако пострада или бъде ранена, ще може да й прелеят кръв и това да спаси живота й“, разяснява бившият й секретар.

Патрик все още не е простил на британската монархия за грубото й отношение към Даяна. Не става въпрос само за времето на брака й с Чарлз, а и след развода им.
„Станалото през годините бе истински срам и мисля, че и до ден днешен това не се отразява добре на британското кралско семейство. Тя беше сама сред вълци в един доминиращо мъжки свят, а иначе ръководен от жена кралица.

Даяна можеше да бъде най-големият актив на британската монархия, но те я оставиха да им се изплъзне. За съжаление смъртта й бе също толкова трагична, колкото и целият й живот“, споделя бившият секретар на принцеса Даяна, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар