Дъщерята на Майкъл Джексън: Честит рожден ден, старче! (виж тук)

Гласувайте за статията

Парис Джаксън не забрави татко си Майкъл Джаксън на рождения му ден!

„Честит рожден ден, старче“. Това написа Парис Джаксън в Instagram по повод рождения ден на баща й. На 29 август Майкъл Джексън трябваше да навърши 62 години.

Майкъл Джексън

Майкъл Джексън още силно липсва на дъщеря си Парис

За да отбележи деня, дъщерята на легендарния певец сподели колаж, направен от негов фен от Париж. Той обединява две снимки – нейна и негова отпреди години, когато е по-млад.

С публикацията си Парис показва за пореден път на своите милиони последователи, че изпълнителят й липсва. И би желала той да е до нея в трудните й моменти.

На колажа по случай рождения ден на поп иконата, Парис е с кожен панталон и спортно бюстие, а баща й е с прочутите му червена риза и черна шапка.

22-годишната актриса и модел е единствената дъщеря на Майкъл Джексън. Тя е родена от връзката му с Деби Роу. В началото на август Парис обяви официално, че е скъсала с гаджето си.

По думите й, тя изтърпяла тази токсична връзка близо 2 години, но вече иска да продължи живота си сама. Джексън разказа, че приятелят й Гейбриъл Глен често я биел. След психичните й проблеми и опита за убийство по-рано, тя решила да се погрижи за своето здраве.

„Никога не съм допускала, че ще бъда с мъж. Мислех, че ще се оженя за момиче. Срещах се повече с жени, отколкото с мъже… Мога да се нарека гей, защото вероятно е така. Не се смятам за бисексуална…

Всичко това няма нищо общо с това, което човек има в панталоните си. Личността е важна“, коментира тя за връзките си в едно от своите интервюта.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар