Никол Станкулова залага на удобни дрехи в ежедневието си

Никол Станкулова залага на удобните дрехи в ежедневието си, особено откакто е станала майка. В специално интервю синоптичката от Нова тв разкрива, че е доста консервативна относно всякакви промени във външния си вид, но се опитва да промени това. Никол признава, че е "класик" и въпреки че тенденции за летните месеци се променят, тя не се разделя с любимите си дрехи и аксесоари. "Аз съм класик. Обичам вечномодерните неща, които не е необходимо да променяш всяка година. Харесвам класическите шапки. Винаги нося такава на летните си почивки. Имам и дрехи,  които толкова обичам, че чувствам като част от кожата си - няколко такива летни рокли - свободни, от много лека материя", споделя Станкулова.

Предизвикателство

В началото на годината синоптичката стартира предизвикателство в Инстаграм, в което призова последователите си да качат снимка, на която не използват филтри и козметични продукти. Никол признава, че се чувства добре с по-малко грим върху себе си. "Винаги съм харесвала себе си с минимално количество грим, винаги съм имала обратния проблем - трудно се приемам с тежък, тъмен грим. Смятам, че човек трябва да живее в мир и баланс със себе си - независимо дали това е със, или без грим", казва синоптичката, пише edna.bg.

Корекции

Никол говори и за слуховете, че има корекции по себе си. "Преди месеци качих своя снимка, на която съм на 16 години и всеки може да сравни с днес. Смятам, че след нея няма нужда повече да влизам в полемики по този въпрос. Надявам се, че момичетата ще успеят да запазят някаква част от естествения си вид, за да не губят идентичността, това беше целта на предизвикателството ми".

Разкрасителни процедури

Станкулова е категорична и че не е пристрастена към разкрасителните процедури, а и обикновено няма време за такива. "Аз съм от хората, които никак не са зависими от разкрасителните процедури. Обикновено не смогвам дори да отида на маникюр, а фризьорът ми ме вижда два пъти в годината дори през обичайната обстановка. Единствените ритуали са да поддържам ноктите си винаги къси и чисти и да използвам безкомпромисна козметика за лицето си".

Ежедневно облекло

И докато на екран Никол е винаги стилна и елегантна, то в ежедневието тя предпочита по-удобни дрехи. "В ежедневието стилът ми на обличане е различен. Удобните дрехи винаги са с предимство, особено откакто станах майка - дънки, фланелка и маратонки е облеклото, с което най-често мога да бъда забелязана през деня.

Промени

Станкулова признава също, че не е фен на промените във външния й вид. "Аз съм доста консервативна в това отношение. Опитвам се да променям поне прическата си, но това става против волята ми. Боря се със себе си, просто не съм уверена достатъчно в това, че друга визия ще ми отива. Благородно завиждам на хората, които са по-решителни - винаги, когато видя такъв човек се вдъхновявам, но така и не стигам до решението аз да предприема промяната". [caption id="attachment_640470" align="aligncenter" width="300"]Никол Станкулова е доста консервативна по отношение на промените във външния си вид сн. Инстаграм Никол Станкулова е доста консервативна по отношение на промените във външния си вид сн. Инстаграм[/caption] Никол споделя, че за вътрешния си баланс и красотата разчита изцяло на семейството си. "То ми дава увереност и спокойствие, които имат значителна роля за всяко мое действие в работата и ежедневието ми".