Актрисата Радина Думанян ражда до броени дни! (още подробности)

Актрисата Радина Думанян ражда до броени дни! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Радина Думанян ражда до броени дни първото си дете!

Актрисата Радина Думанян, нашумяла в ролята на Биляна от първите сезони на сериала „Откраднат живот”, е в напреднала бременност и май ще роди съвсем скоро.

Радина Думанян

Чаровната Радина Думанян ще става майка за първи път

Новината стана ясна от видео, пуснато от нейните колежки Луиза Григорова и Весела Бабинова, които също са бременни. Те показаха клип, на който се виждат няколко млади дами, насядали около маса в заведение. Три от тези дами са именно Радина, Луиза и Весела.

Във видеото много ясно се вижда колко е наедряла Думанян в сравнение с обичайната си идеална форма. При по-внимателно вглеждане личи и бременното й коремче.

Съдейки по размерите, които е придобила фигурата на 30-годишната актриса, раждането най-вероятно предстои в близките седмици. Изглежда, нейното бебе ще изпревари бебетата на приятелките й Весела и Луиза.

В последните месеци Радина Думанян спря да показва свои снимки в публичното пространство. Тя бе особено активна в социалните мрежи преди извънредното положение през пролетта, а след обявяването му започна да се включва все по-рядко и по-рядко.

Когато въобще пускаше снимки в своите профили, те бяха на тортите, които прави. Известно е, че сладкарството е хоби на актрисата. Едва сега става ясно, че със своята пасивност в интернет тя се е опитвала да скрие от широката общественост, че очаква да стане майка, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар