Синтетичният витамин С и другите добавки не вършат работа против грип!

Синтетичният витамин С и другите добавки не вършат работа против грип!
5 (100%) 1 vote

Не витамин С, а прием на овес при симптоми на грип!

Ако усетим симптоми на грип, не чаят, не медът и не лекарствата са първото, към което да посегнем, твърдят руските лекари, както ще разберете в днешния ни лайфхак.

витамин С

Не витамин С, а прием на овес при грип

Д-р Марина Анисимова, която е специалист по респираторните заболявания и сезонните вируси, е категорична, че синтетичният витамин С на хапчета или разтворими таблети, е абсолютно неефективен – той не се усвоява – влиза и излиза от организма без следа.

Не е добре от първия момент с аспирин, прахчета, капки за нос да се противодейства на симптомите, защото те са защита на организма – и вдигането на температурата и останалите.

Чаят също не е добро решение – той вдига още температурата на тялото, а натоварва и сърцето, особено в комбинация с мед, която пък сама по себе си е вредна, а според някои лекари – дори може да бъде канцерогенна.

Ако искаме естествен витамин С, тя препоръчва пресен сок от лимони, а вместо хляб и сирене, както сме свикнали, да приемаме повече ядки и плодове. Оказва се, че най-полезното за неутрализиране на заразата е да се яде овес.

Според д-р Роман Анютин цялата фармация може да бъде заменена от инхалации с ароматни масла, начело с евкалипт. Още по-добре, ако те са в комбинация. Те имат естествено антибактериално и противовирусно действие, доказва ученият.

Тъй като много негови колеги не са убедени, че противогрипните ваксини също са решение, като според немалко от тях през втората половина на сезона – след март, много от тях спират да поддържат имунитета, поради мутациите на вирусите, екип на университета в щата Джорджия, САЩ, съобщиха за невероятно откритие.

Те са направили универсална ваксина, категоричен е Баджонг Ванг, който е част от колектива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар