Тази снимка на Сашо Кадиев взриви мрежата (ФОТО)

Гласувайте за статията

Превърна се в истински хит

Снимка на актьора и водещ на предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви – Сашо Кадиев, взриви мрежата.

Катето Евро отбеляза 37-я рожден ден на сина си Сашо Кадиев с трогателна снимка от детството му.

Сашо Кадиев

Превърна се в истински хит

Актрисата сподели и сладък кадър на тв водещия като бебе. Фотосът веднага се превърна в хит и събра хиляди лайкове за раз време.

„Честит Рожден Ден, на моето момче! Мама те обича! Понеже ми направи забележка, че ми е кратък поздрава, та да го добавя!:
Благодаря ти, че ме радваш, че си умен, че всеки ден ми напомняш за прекрасния си баща, че не забравяш да ми звъннеш, където и да си, че си талантлив и че съм най-гордата майка! Да продължавам ли…..?“, написа щастливата родителка, отбелязва standartnews.com.

За никого не е тайна, че в последно време в живота на Сашо Кадиев настъпиха редица промени. Една от тях бе, че за определен период излезе от правия път, изгубвайки си ума по любовница. За щастие майка му успя да го вразуми, преди семейството му да се е разпаднало.

Последната новост е свързана с работното му място в предаването „Преди обед“. Към екипа им с Деси Стоянова, се присъединява и актрисата Рая Пеева. Новият сезон ще поднесе още редица новости на зрителите. Той ще стартира на 7 септември.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар