Съседите на Хари и Меган вдигат бунт срещу тях

Съседите на Хари и Меган вдигат бунт срещу тях
5 (100%) 1 vote

Хората нямат и миг спокойствие

Съседите на Хари и Меган в Монтесито вдигат бунт срещу тях.

Причината за това е, че хората са в ужас от промяната в бита на градчето им и са на крачка от бунта срещу височайшето семейство.

Хари

Хората нямат и миг спокойствие

Хората нямали и миг спокойствие от хеликоптерите и дроновете на папараците, твърдят медии отвъд Океана. Откакто Хали и Меган се настанили в имението, купено от руски олигарх, провинциалната идилия останала в миналото.

„Монтесито се напълни с ловци на знаменитости и репортери. Всеки от местните е платил луди пари за имота си тъкмо заради дискретността – и Опра Унфри, и Елън Дедженерес, и членовете на клана Кардашиян. Доскоро всички те пазаруваха в магазините без притеснения – по джапанки, без грим и в спортни дрехи.

А сега всичко е различно – навсякъде обикалят туристи, които разпитват къде могат да видят Хари и Меган.
Заради пандемията принцът и жена му все още не са се включили в събитията на Монтесито. Представете си какво ще стане, когато започнат да се появяват по улиците или по баровете на моловете“, били коментарите на живеещите там, пише standartnews.com.

Припомняме, че неотдавна се появиха и други проблеми около новия им имот. Бившата съпругата на руснака, от когото купиха имота, разкри скандални истории.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар