Снахата на Васил Божков аут от Нова тв Преглеждания: 1967

0
Оценете този post

Домусчиев смята да заведе дело за клевета срещу Божков

Изненадващата рокада в Нова телевизия засегна и снахата на Васил Божков – Ива Софиянска.

Запознати издават, че снахата на Васил Божков се е разделила с медията.

Дъщерята на бившия кмет на София Стефан Софиянски водеше рубриките „Техните истории“ и „Говори с Ива“ в съботно-неделния блок „Събуди се“. Там тя интервюираше популярни лица, предимно от светския и културния елит.

Васил Божков
Домусчиев смята да заведе дело за клевета срещу Божков

Ива Софиянска е омъжена за единственият син на забегналия в Дубай олигарх с 19 обвинения от прокуратурата – Антон Божков.
Към този момент не е ясно дали роднинството й с беглеца е причината за прекратяването на отношенията й с Нова телевизия.

Напълно възможно е обаче това да е така, тъй като раздялата идва само седмица, след като Божков обвини собственика на телевизията Кирил Домусчиев в нелегален трафик и контрабанда.
В отговор на това Домусчиев обяви, че завежда дело срещу Васил Божков и свързаните с него сайтове за клевета.

„По повод безпрецедентните опити на обвиняемия Васил Божков и свързаните с него сайтове за фалшиви новини за дискредитиране на моята личност и бизнес, заявявам, че ще предприема всички допустими от действащото законодателство действия и мерки срещу всеки, който тиражира и разпространява лъжи и клевети, свързани с моето име.
Лично срещу Божков ще заведа дело за клевета, заради твърденията му в негов пост във Фейсбук“, написа Домусчиев, отбелязва pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.