Големи обрати в новия сезон на „Игри на волята“

Гласувайте за статията

Форматът стартира след броени дни

Остават броени дни до старта на новия сезон на екстремното риалити „Игри на волята“.

Бърз ум, физическа и психическа издръжливост, постоянна кондиция и отлична преценка са само част от качествата, които тежките изпитания в предаването ще тестват у новите 24-ма участници.

"Игри на волята"

Форматът стартира след броени дни

„Игрите не са за всеки. Сред тях има много силови и логически задачи. Един е добър в едно, друг в друго. Участници, които са подценявани до някаква степен, се изявяват изключително, така че всеки ще има възможност да ги видим по различен начин. Ние самите се изненадваме много често, впечатляващо е!“. Това коментира новата водеща на „Игри на волята“ Ралица Паскалева.

Във втория сезон предстоят големи обрати и повече от интересни играчи с неподозирани умения. Основната задача на Паскалева ще бъде въвеждането на зрителя в същината на междуличностните взаимоотношения в племената.

„Когато има хора, които не са се хранили, например, маските падат и се вижда какви са всъщност. Това си личи особено в по-силовите игри – там те се изтощават доста. Има бягане по плажа, плуване. Понякога просто се вижда, че хората не смогват физически“, разказва партньорът на Ралица – Димо Алексиев.

В новия сезон на „Игри на волята: България“ предстоят над 80 мащабни изпитания и зрелищни битки. Те ще проверят комплексните способности на участниците, поставяйки волята им пред истинско предизвикателство. Най-голямата битка, ще се окаже тази срещу самите тях, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар