Елизабет Втора се превърна в затворник

Тежка ще остане 2020 година в паметта й
0

Тежка ще остане 2020 година в паметта й

Британският монарх – кралица Елизабет Втора се превърна в истински затворник.

Събиране на семейството след дълга пауза заради коронавируса зарадва кралица Елизабет Втора. Въпреки желанието й обаче да целуне внуците си, тя успя да ги види само при спазване на социална дистанция.

Елизабет Втора
Тежка ще остане 2020 година в паметта й

94-годишната кралица не можела да се нарадва на трите си внучета – 7-годишният принц Джордж, петгодишната принцеса Шарлот, и принц Луи, който е на две годинки.
Според източници на вестник „Сън“ срещата се състояла в градината на Бъкингамския дворец, но през специално стъкло, предаде БГНЕС.

Тежка ще остане 2020 година в паметта на Елизабет Втора и съпруга й – херцогът на Единбург. Двамата с мъка виждат как коронавирусната инфекция взе десетки хиляди жертви във Великобритания.

За да ободрят Елизабет Втора, принц Уилям, съпругата му Кейт и трите им деца пристигнали за няколко дни в двореца. Едва в края на посещението им обаче, те успели да се видят с нея.

Междувременно принц Уилям коментира, че карантината, наложена в страната и света заради пандемията от коронавирус, е създала възможност за „преоценка на нещата“.
„Може би понякога приемаме живота си за даденост. Сега като родител започвам да обръщам все повече внимание на това какъв свят ще оставим на децата си“, смята Уилям, пише standartnews.com.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.