Хороскоп за 2 септември, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Днес ще получите лично неудовлетворение от човек, който ви е давал обещания, които са се оказали напразни. Това ще промени отношението ви към него и може да си изпунете нервите и да попаднете в конфликтна ситуация. Избягвайте срещи с него. Някой близък ще има нужда от съвета ви.

Скорпион
Оставете интуицията да ви води днес. Ще получите интересно предложение, но ще се колебаете в отговора си. Дайте си време и обмислете ситуацията внимателно. Някой близък ще има нужда от помощта ви – отделете му нужното внимание. Насладете се на спокойна и приятна вечер със семейството.

Стрелец
За да свършите по-голяма част от задачите си за днес, трябва да си признаете, че не можете да ги изпълните всички. Това ще отвори нова възможност и ще покаже на околните, че не бягате от отговорностите си. Денят ви ще е натоварен, но ще получите помощ.

Козирог
Попадайки в деликатна ситуация, няма да знаете как да действате и ще се почувствате затруднени. Това ще ви притесни. Не говорете, това което не мислите. Въздържайте се от коментари. Приятел ще сподели с вас новина, която ще ви развълнува и ще подобри настроението ви. Предстои ви запознанство.

Водолей
Хората около вас ще ви търсят за помощ и съвет. Въпреки това, добре е първо да сте се справили с вашите задължения и след това да отделите време за чуждите тревоги. Ще има ситуация, в която няма да сте сигурни в реакцията си. Бъдете искрени, дори мнението ви да е негативно.

Риби
Ще обръщате особено внимание на детайлите и на случващото се около вас. Усещате, че нещо не е както трябва и това изостря притесненията ви. Уверете се, че никой близък не е попаднал в неприятна ситуация. Ще получите вълнуващо предложение, на което откликнете веднага.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар