Хороскоп за 2 септември, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Някой ще се опита да ви въвлече в интриги, затова стойте по-далече от въпросния човек. Това няма да ви попречи да се справите със задълженията си. Не влизайте в спорове. Доверете се на инстикта си. Покана за среща ще ви изненада и ще ви подейства освежаващо.

Телец
Днес ще бъдете много енергични и ще решавате проблемите с лекота. Това обаче не означава да прибързвате и да действате хаотично. Обмисляйте нещата добре. Следвайте рутината си. Ако имате нужда от помощ, обърнете се към някой близък. Насладете се на спокойната и приятна вечер.

Близнаци
Ако мислите, че времето ви няма да е достатъчно за всички задачи, най-добре е да ги подредите по приоритет и да преорганизирате деня си. Свършете това, което е най-важно за момента. Въпреки това, не отлагайте твърде много задачи за следващите дни – потърсете баланса.

Рак
Графикът ви ще бъде спонтанно променен, което ще се отрази на настроението ви. Ще се случат неочаквани неща, свързани с близки приятели, но не взимайте импулсивни решения – обмисляйте внимателно всичко, преди да действате. Ще получите интересна новина.

Лъв
По-добре е днес да се пуснете по течението, отколкото да поемате необмислени рискове. Придържайте се към това, което знаете. Излезте на разходка – приятната атмосфера ще ви помогне да подредите мислите си. Ще намерите отговор, който търсите от много време.

Дева
Очаква ви успешен и приятен ден. В работата ще свършите повече от планираните неща. Ще се почувствате удовлетворени от помощта, която ще окажете. Може да обърнете специално вснимание на здравето си – не прекалявайте с нищо, намерете си балансиран режим на хранене и почивайте повече.

Хороскоп за останалите 6 зодиакални знаци може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар