Нова драма в живота на бившия съпруг на Мариана Векилска Преглеждания: 4333

Двамата дори нямат симптоми
0
Оценете този post

Двамата дори нямат симптоми

Нова драма сполетя живота на бившия съпруг на Мариана Векилска – Симеон Колев.

Запознати издават, че двама души от екипа на „БГ радио”, са попаднали в плен на коронавируса.

Става въпрос за Атанас Стоянов – водещ на предаването „Любими песни за любими хора“ и главният мениджър и популярен журналист – Симеон Колев, който е бивш съпруг на Мариана Векилска.

Мариана Векилска
Двамата дори нямат симптоми

Двамата са прихванали „короната“ на церемонията по връчване на годишните музикални награди на радиото, която се проведе на 4 юли в Античния театър в Пловдив.
Няколко дни след концерта шефовете на медията разбрали, че подчинените им са контактували със заразени фенове и лица от техническия персонал и решили да направят безплатен тест на всички служители.

Положителни се оказали само Наско и бившият съпруг на Мариана Векилска – Симеон Колев. Двамата веднага били поставени под 14-дневна карантина в жилищата им. Водещите не проявили абсолютни никакви симптоми и не се наложило дори лечение с антибиотици, казват техни колеги, пише „Уикенд“.

Най-неприятни били проверките от РЗИ София, които два пъти на ден им звънели по телефона. Полицаи пък ги карали да се показват на балконите, за да гарантират, че спазват карантината. Не се знае дали има инфектирани певци, тъй като никой не е благоволил да им направи изследвания, коментират под сурдинка техни колеги.

На концерта в Пловдив взеха участие Ицо Хазарта, Миро, Виктория, Поли Генова, Дара, Любо Киров, Стенли, Графа, дует „Ритон”, Михаела Маринова и др. Някои от феновете, предимно тийнеджърки, също са притеснени да не би да са пипнали вируса, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.