Нещо страшно се случва в студиото на Гала Преглеждания: 64169

Очаква се наесен нови панелисти да заемат местата на сегашните
0
2.7/5 - (6 votes)

Очаква се наесен нови панелисти да заемат местата на сегашните

Нещо страшно се случва в студиото на Гала.

По всичко личи, че през новия сезон на предаването „На кафе“ ще има много промени.

Запознати издават, че тече трескава подмяна на екипа на Гала.
Водещата и колегите й са разпуснати в летен отпуск, но през септември не всички ще се завърнат в студиото в халетата край Нови хан.

Гала
Очаква се наесен нови панелисти да заемат местата на сегашните

Очаква се наесен нови панелисти да заемат местата на познатите на зрителите досега. Преди няколко дни е бил проведен кастинг за нови коментатори в предаването. За местата на Юлиан Константинов, Ева Веселинова, Кристина Патрашкова, Илиян Любомиров и Андреа Банда Банда, са се явили около 20 души.

Най-известните сред тях са актрисата Стефания Колева, обичаният актьор и режисьор Владислав Карамфилов – Влади Въргала и шоуменът Иво Танев.
Имената на новите панелисти ще станат ясни тези дни, тъй като „На кафе“ се завръща в ефир от този месец.

Чрез подмяната на панелистите, екипът на Гала се надява да повиши рейтинга си, който сериозно пострада по време на пандемията от коронавирус. Освен това се наложи и сериозно орязване на бюджета, тъй като кризата доведе до отлив на рекламодатели. Първата засегната от коронакризисните мерки бе стилистката Кремена Халваджиян, с която шоуто се раздели.

Панелистите в гореспоменатия екип изкараха два сезона в „На кафе“. С пост в социалните мрежи Ева Веселинова с половин уста намекна, че кариерата й в „На кафе“ приключва още след последното предаване на 31 юли, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.