Елен Колева с мистично послание Преглеждания: 959

0
Оценете този post

Дали ще е сред участниците в „Игри на волята“?

Актрисата Елена Колева в последно време става все по-мистична в посланията.

Понякога обаче снимките й говорят много по-красноречиво от думите, особено ако са с морски акцент и намек за екстремност.

Елен Колева
Дали ще е сред участниците в „Игри на волята“?

Неотдавна красивата брюнетка, която все така продължава да търси и очаква истинската любов в живота си, публикува любопитни кадри от морския бряг. Те бързо бяха разчетени в социалните мрежи като намек, че скоро ще я видим в хитовото риалити „Игри на волята“.

Въпреки, че актрисата не е признавала до този момент за подобно участие, феновете й са убедени, че точно това й е нужно в този момент. По този начин тя ще напомни отново сериозно за себе си и ще привлече вниманието в професионален аспект. А защо не и в личен?!

„Да си тръгна или да остана? 107 светлинни години от дома… Много път и толкова съмнения.. Но няма причина да говоря за това…. Мисията свършва, с мисията е приключено! Ще ми липсвате, деца на слънцето. Но е време за тръгване! Сбогом мой млечен път. За по-добър свят без омраза. Следвайте сърцето си, вярвайте в съдбата. Само виденията и ума ще ви насочат към светлината….“, пише Елен Колева. По всяка вероятност думите й описват и преживяното във формата.

Риалити форматът „Игри на волята“ стартира само след една седмица, а любопитството кои са новите звездни участници в него, расте с всеки изминал ден във виртуалното пространство. Дали Елен Колева е част от един от отборите, предстои да разберем много скоро, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.