Принцеса Беатрис е напът да изхвърли Меган Маркъл от кралския двор като мръсно коте

Беатрис иска да бъде по-близо до сестра си Юджийн
0

Беатрис иска да бъде по-близо до сестра си Юджийн

Изглежда принцеса Беатрис се готви да изхвърли Меган Маркъл от кралския двор като мръсно коте.

Принцеса Беатрис и съпругът й Едуардо Мапели Моци си търсят жилище. След медения месец двамата ще трябва да разрешат въпроса къде точно да се устроят. Според близки до кралското семейство, двамата искат да се преместят в двореца Кенсингтън.

Меган Маркъл
Беатрис иска да бъде по-близо до сестра си Юджийн

Източник на списание „Хелоу“, цитиран от тялото.бг, твърди, че младото семейство все още си почива на крайбрежието на италианския град Амалфи. Двойката обаче съвсем скоро ще се завърне във Великобритания и смята да огледа стария дом на Меган Маркъл и принц Хари.

Принцесата се е съгласила да види старото семейно огнище на братовчед си в „Nottingham Cottage“. То е малко, но за сметка на това доста уютно и разполага с две спални.
Там внукът на кралица Елизабет Втора живя с Меган Маркъл преди да се премести във „Frogmore House“.

Беатрис иска да бъде по-близо до сестра си Юджийн, която живее в съседство на „Ivy Cottage“.
По всяка вероятност принцесата и съпругът й ще живеят в това жилище, докато създадат потомство. Запознати припомнят, че то първо е било на принц Уилям и Кейт Мидълтън, пише pik.bg.

Това далеч не е първият удар по Меган Маркъл. Американската звезда напоследък едва успява да се отърси от единия удар и веднага получава нов, още по-тежък.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.