Хороскоп за 31 август, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни

Ако имате бизнес срещи днес, обръщайте повече внимание на детайлите. Съмнявате се, че някой от околните лъже, но ще забележите нещо необичайно в държанието му. Запазете притесненията за себе си – поне засега. Обърнете внимание на семейството си – то ще ви помогне да се отпуснете и да си починете.

 

Скорпион

Неща извън вашия контрол ще променят плановете ви за деня. Не позволявайте на това да развали настроението ви – погледнете от позитивната страна. Ще намерите креативен начин, по който ще се справите със задачите си. насладете се на хобито си – ще имате нужда от развлечение.

 

Стрелец

Ще проведете неочакван разговор на работното място. Той ще ви накара да погледнете на всичко, което правите, от различна гледна точка. Ще искате да направите нещо много рисково, но е най-добре да се въздържите. Ако е възможно, тръгнете по-рано към дома.

 

Козирог

Добре е днес да прекарате повече време навън. Има неща, които трябва да обмислите, но искате да сте насаме. Излезте на разходка и се насладете на приятната атмосфера – тя ще ви помогне да подредите мислите си. ще се чувствате свежи и енергични и ще сте намерили това, което търсихте.

 

Водолей

Обстановката около вас ще е напрегната, а хората около вас няма да реагират спокойно. Дори и да имат причина да започват спорове, не следвайте примера им. Помислете рационално и обективно – вие ще сте човека, който ще трябва да вреди мир. Ще получите шокираща новина.

 

Риби

Ако усетите, че хората около вас са готови да чуят това, което искате да кажете, споделете мислите си. имате нужда да говорите за някои неща, които са ви били тежки през последните дни. ще получите подкрепата, която търсехте. Насладете се на спокойната и приятна вечер.

 

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар