Хороскоп за 31 август, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Отношението на някой близък ви обърква, затова не знаете как да се справите със ситуацията. Няма определени инструкции, които да следвате – направете това, което е най-удобно за вас. Важното е да не загубите мярката и да не влизате в излишни пререкания.

Телец
Проблемите ви създават напрежение както на работното място, така и в отношенията с близките. Не се страхувайте да поемате рискове днес – скоро ще се отплатят. Прекарайте време с приятели и се забавлявайте – имате нужда от развлечение. Ще получите интересна новина.

Близнаци
Ще получите критика на работното място, но това не трябва да разваля настроението ви. Човекът, който ще ви критикува, има различна представа и идея от вас за изпълнение на задачата. Ще получите неочакван доход. Отделете време само за себе си и се отдайте на почивка.

Рак
Напоследък ежевневието ви е било стресиращо, но сега обстановката около вас започва да се успокоява. Добре е да помислите какво искате да правите и каква е следващата стъпка за вас. Погрижете се за здравето си – спазвайте хранителен режим и отделяйте повече време за релакс.

Лъв
Усещате, че имате предимство на работното място, но е по-добре да запазите това за себе си. Не критикувайте околните и внимавайте дали държанието ви не е твърде небрежно. Ще ви хрумнат интересни идеи, които е най-добре да запишете. Обърнете внимание на близките си.

Дева
Колкото и да е примамливо определено предложение, едва ли е това, което изглежда. Ще забележите промените в ситуацията, когато го приемете, но няма да знаете дали е твърде късно да се откажете. Струва си да опитате – ще останете изненадани от резултата.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар