Добрина Чешмеджиева скри шапката на всички (ФОТО)

Гласувайте за статията

Тя се бе облякла като току-що навършила пълнолетие тийнейджърка

Водещата на предаването „Референдум“ по БНТ – Добрина Чешмеджиева, скри шапката на всички.

Тв водещата ходи облечена доста предизвикателно на работа.
Водещата на „Референдум“ бе засечена на раздумка с колеги пред сградата на телевизията майка по време на обедната си почивка.

Добрина Чешмеджиева

Тя се бе облякла като току-що навършила пълнолетие тийнейджърка
Снимка: „Ретро“

Жегите очевидно не понасят на 50-годишната Добрина Чешмеджиева. Тя се бе облякла като току-що навършила пълнолетие тийнейджърка.
Водещата събираше погледите на минувачите по ул. „Сан Стефано“ с ултракъс минижуп и младежка тениска с надпис на английски и ресни.

Визията ѝ би се котирала по-добре в някой нощен клуб, предвид десетките пайети по полата ѝ, които заслепяваха нейните колеги по време на обедната им почивка на въздух.
Очевидно Добрина Чешмеджиева не страда от комплекси и харесва фигурата си, макар вече съвсем да не е първа младост.

Въпреки това тя щателно следи модните тенденции и бе съчетала предизвикателния ансамбъл със скъпарски кецове на известна марка, които са хит в младежката мода.
Лицето си водещата бе скрила с големи слънчеви очила, тъй като бе излязла на улицата без грим.

По време на почивката си журналистката не сложи и залък в устата си, а залъга глада с чаша кафе. Нейни колеги издават, че непрекъснато се подлагала на спартански диети и железен глад. Вероятно това е причината, поради която не качвала нито грам с напредването на годините.

Отговорната към външността си Добрина обаче далеч не е чак толкова стриктна, когато става дума за здравето ѝ. Макар с колегите да бяха на по-малко от 2 метра отстояние, докато си бъбреха на пейките пред БНТ, тя не бе сложила маската на лицето си. Вместо това бе опънала ластиците ѝ на лакътя си, за да не ѝ се налага да я държи.
Този факт очевидно бе притеснил една от събеседничките ѝ, която не свали маската си по време на дългия им обеден разговор, пише retro.bg.

Добрина Чешмеджиева

Снимка: „Ретро“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар