Катето Евро събра всички погледи (ФОТО)

Гласувайте за статията

Тя не спира да изненадва

Катето Евро за пореден път успя да привлече вниманието върху себе си.

Тези дни плажуващите по родното Черноморие се радвали на интересна гледка.
Една от екранните любимки – Катето Евро в момента е там и дундурка бебе на плажа.

Известната актриса използва отиващите си летни дни, за да се наслади за последно тази година на морето, пясъка, слънчевите лъчи и приятната компания. Този път актрисата заживя на каравана. Едва ли обаче ще познаете с кого.

Оказа се, че Катето Евро е дундуркала бебе през тези почивни дни. То се е родило наскоро и е дъщеря на една от големите ни музиклани звезди. Той също е отседнал в караваната на вечно усмихнатата актриса.

Става въпрос за певеца Дичо и неговата дъщеричка Тина. Припомняме, че тя се появи на бял свят през юни тази година. Не става ясно дали неговата половинка Карина и голямата им дъщеря също са там или Дичо вече се справя чудесно със сменянето на памперси и без чужда помощ.

Катето Евро обаче не крие, че е впечатлена от Дичо и бащинския му инстинкт. Певецът по цял ден разнася на ръце своята принцеса, грижи се да бъде сита и да не й липсва нищо. Друг е въпросът, че не знаем доколко е удачно едно новородено да се мотае между караваните на нашето Черноморие, след като знаем каква мизерия е там, пише zajenata.bg.

Катето Евро

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар