Албена Денкова и Максим Стависки зарязаха морския си палат за 1 млн. (ФОТО)

Гласувайте за статията

Запознати издават, че фигуристите имат сериозни брачни проблеми

Световноизвестните фигуристи Албена Денкова и Максим Стависки зарязаха морския си палат за 1 млн. лева.

Запознати издават, че имотът им е един от най-апетитните в Царево. Въпреки това обаче той пустее от години.

Имотът изглежда призрачно
Снимки: България Днес

Собственици на триетажната морска постройка, са фигуристите Албена Денкова и Максим Стависки. Те не стъпват на това място.
Палатът на световните шампиони по фигурно пързаляне се издига величествено на самия морски бряг край Царево. Той е построен, според слуховете за 1 млн лева.

Днес Албена Денкова и Максим Стависки живеят в руската столица Москва, заедно със сина си. Самата Албена признава, че Даниел обожава морето и Царево.

Именно от семейната им къща, Максим тръгва през 2007 г след употреба на алкохол. Предизвиканата от него тежка катастрофата взема една жертва, а едно момиче и до днес е в кома.

Когато фигуристите решават през 2007 г да инвестират в морски имот се сдобиват с апетитен парцел и вдигат замъка си на брега на морето.
Близо до техния имот е и къщата на легендарната певица Йорданка Христова. Комшиите на звездното семейство издават, че замъка на шампионите никога не е бил обитаван и трета година е пуст. Триетажната къща изглежда призрачно, въпреки, че е просторна, вътре няма обзавеждане.

Външно имението е обрасло с бурени, виждат се и строителни стълби от прозорците на голите стаи. Според клюките Албена и Максим имат брачни проблеми и отношенията им са охладнели. Затова предполагат, че са обявили имота за продажба, предават от hotarena.net, цитирайки „България днес“, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар