Слави Трифонов се взе твърде насериозно

Слави Трифонов се взе твърде насериозно
3.09 (61.82%) 11 votes

Интересно колко от зрителите му са готови на такова нещо

Шоуменът Слави Трифонов очевидно се е взел твърде насериозно

Кабелните оператори започнаха масово да пускат съобщения до абонатите си, че от 1-ви септември телевизията на Слави Трифонов „7/ 8 Ти Ви“ ще бъде изтрита от пакетите им, пише „Марица“.

Слави Трифонов

Интересно колко от зрителите му са готови на такова нещо

Телевизията на Слави Трифонов ще бъде отделена в пакет – това се казва в СМС-и, разпратени до абонатите. Така всеки, който иска да гледа шоумена и бенда му, ще трябва да заяви добавяне в пакета си. За целта ще плаща сума в размер на 78 стотинки с ДДС на месец.

Уточнява се, че пакетът включва два канала – обикновен и HD. Слави обяви въвеждането на такса още преди няколко седмици. Той се мотивира, че парите от реклама не стигат за издръжката на телевизията.

Колко ли от тях ще продължат да го следят?

Само времето ще покаже дали сметките на шоумена ще излязат верни и ще има почитатели, които ще плащат, за да го гледат. Не е изключено да претърпи сериозен крах, имайки предвид, че покрай пандемията българинът затяга все повече кесията и си прави сметка на всяка стотинка.

Междувременно Венци Мицов реши веднъж завинаги да разбие голяма лъжа, свързана с него, Слави Трифонов и телевизията му.
„Няколко месеца, след като разбрах, че съм бил преминал при Слави Трифонов все още продължавам да получавам постове с подобна насоченост… Преди малко дори се вързах на един подобен, а това е тъпо. Както и да е. Блокирах човека, който беше решил явно да ми лази по нервите. И донякъде успя.

А сега ви предлагам следното. Предлагам ви да гледате внимателно – и телевизията на Трифонов и партията му. И когато ме видите да работя там (в партия или телевизия), ви позволявам да дойдете и да ми биете по един задвратник на място, избрано по ваше желание. И с това слагам наистина край на това безумие – няколко месеца да се обяснявам за нещо, което никога не би могло да се случи с мен пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Слави Трифонов се взе твърде насериозно”

  1. Валентин Ангелов

    сеп. 01. 2020

    Слави трифонов , е Боклук на Боклуците.Минетчия на службите виновни за този хал на държавата .България не трябва да допуска такива ненормалници , въобще в администрацията си.
    Просто го изпратете в на майка му в пикалото.

Добавете коментар