Седмичен хороскоп за 30 август – 6 септември, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

 

Везни

Първата септемврийска седмица ще бъде изпълнена с приятни преживявания и емоции. Астрологичните влияния ще са особено благоприятни за вас. Намеренията ви ще се осъществяват лесно, удоволствия няма да ви липсват, по всяка вероятност също и пари. Може да разчитате на помощ и подкрепа от страна на близки и приятели, а в работата – на колеги и партньори.

 

Скорпион

Събитията ще ви провокират да бъдете по-смели от обикновено и да отстоявате това, което мислите. В други периоди може да сте били по-деликатни и да сте премълчавали някои неща, но през следващите дни едва ли ще го правите. Сякаш нещо ще ви подтиква да сте директни и да казвате истината. Не се притеснявайте, това не означава, че сте груби.

 

Стрелец

Твърде вероятно е да се окажете пред изпитанието да превъзмогнете себе си, за да постигнете напредък. Няма да е лесно, но резултатът ще си заслужава, а той ще се изразява в повече свобода, устремяване по нов път или внасяне на подобрение в определена ситуация. Може би ще искате да направите някаква инвестиция, заради която ще трябва да жертвате поне малко усещането си за финансова сигурност.

 

Козирог

Ако имате усещането, че трябва да сте активни и да действате по определен проблем, който ви вълнува, то няма да е измамно. Важният въпрос обаче е как точно да постъпите, защото е възможно да сте чакали твърде дълго и сега изведнъж да изригнете. Нетърпението ще ви изиграе лоша шега – например ще се вкарате във финансови затруднения.

 

Водолей

Много от вас ще си припомнят думите, че на сърцето не може да се заповядва. Старайте се да следвате вътрешните си усещания и да действате, водени от тях. Недейте да робувате сляпо на правила и норми, които хората около вас спазват или сами сте си ги наложили. Казано накратко, забравете, че нещо трябва да се случи, защото така е прието.

 

Риби

През идните дни ще има добри шансове плановете и идеите ви да се осъществят. За да се случи това обаче, ще трябва да полагате повече труд, да проявявате старание. Колкото по-прагматично гледате на ситуацията, толкова по-добре. Рецептата за успех ще е в детайлите и в малките стъпки по пътя. Периодът е благоприятен за финансите ви – очаквайте добри новини, свързани с пари, имущество или сделки.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар