Седмичен хороскоп за 30 август – 6 септември, от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Преживяванията ви ще зависят от това дали надеждите и очакванията ви са в съзвучие с реалността. Ако сте вдъхновени и нямате търпение да реализирате някаква професионална цел или творчески проект, тогава по всяка вероятност сте на прав път. Може смело да се съсредоточите върху идеите си и да се хванете на работа.

Телец
На фокус при вас ще е работата – там може да очаквате промени и да започнете да се оглеждате за нови възможности. Ще търсите начини да реализирате амбициите си и действията ви ще са целенасочени. Най-важното условие за успех в служебните дела е да съсредоточите усилията си в една посока. Преодолейте склонността си да прелитате от една цел към друга и станете последователни.

Близнаци
През идната седмица астрологичните влияния ще са много благосклонни към вас. Макар че не са изключени и по-напрегнати ситуации, ако работите по посока осъществяване на желанията си, знайте, че сте на прав път и може да очаквате подаръци от съдбата и добри новини. Периодът е чудесен за творчески занимания, за забавления и за удоволствия.

Рак
В първата седмица на септември ще продължават да ви занимават дилеми и проблеми, възникнали през предишните дни. Те засягат взаимоотношенията ви с човек, който играе важна роля в живота ви. Най-общо казано, ситуацията ще се свежда до това да решите дали да продължите да я карате както досега, или да направите някаква промяна в поведението си, така че положението да се обърне във ваша полза.

Лъв
Събитията на работното място може да ви притеснят или да ви разочароват по някакъв начин. От вас зависи как ще действате оттук нататък. Някои може да се отдадат на самосъжаление и да се затворят в себе си, а други да започнат да се оплакват или да се настроят агресивно към шеф или колега. В случая и разочарованието, и недоволството ще имат смисъл – например ще ви накарат да действате.

Дева
Седмицата ще премине по-спокойно за вас, ако се стараете да овладявате силните си страсти и желания. Ако не го направите, има голяма вероятност да се разочаровате. Макар че няма да ви е лесно, бъдете търпеливи – ако нещо трябва да се случи, то ще стане, без да се налага постоянно да настоявате. Възприемете ли тази нагласа, периодът може да се окаже доста благоприятен за вас.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар