Кейти Пери и Орландо Блум спорили за името на дъщеря си (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Кейти Пери надвила Орландо Блум в спор за името на дъщеря им

Британският сайт „The Mirror“ разкри, че новородената дъщеря на Орландо Блум и Кейти Пери почти е била кръстена по друг начин. Актьорът, който е най-известен с ролята си на елфа Леголас в трилогията „Властелинът на пръстените“, е искал да кръстят момичето с друго име. Но бъдещата му съпруга е спечелила спора и са се спрели на това, което е искала тя.

Според анонимен източник, близък до двойката, Орландо Блум си е бил харесал името Фиона. То е доста близко до името на Флин – първият син на актьора, чиято майка е моделът Миранда Кер. Блум е бил склонен да се съгласи да кръстят момиченцето на името на бабата на Кейти Пери Анн, която много уважава.

В крайна сметка популярната певица е надделяла в спора и са кръстили детето Дейзи, което на английски е цветето маргаритка. Маргаритките са любимите цветя на Кейти Пери. Малката Дейзи Дав се роди преди два дни. Родителите споделиха щастливата новина чрез профила на УНИЦЕФ в Инстаграм.

Певицата и актьорът са сгодени, но пандемията ги принуди няколко пъти да отложат сватбата си, предават от ladyzone.bg. Кейти и Орландо до последно пазеха името на дъщеря си в тайна. Според феновете на певицата обаче, тя отдавна е загатнала какво ще бъде името на първото й дете чрез активността си в социалните мрежи.

Кейти Пери и Орландо Блум спорили за името на дъщеря си сн. YouTube

Кейти Пери и Орландо Блум спорили за името на дъщеря си сн. YouTube

Маргаритките присъстват в доста от публикациите на Пери, но никой не предполагал, че това ще е името на бебето им с Орландо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар