Миглена Каканашева: С Румен Рончев работихме за дете! (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Миглена Каканашева открехна завесата около личния си живот

Миглена Каканашева – Мегз открехна завесата около личния си живот. Дизайнерката съвсем искрено говори и за раздялата с бившия й мъж Румен Рончев. Миглена признава, че в момента няма мъж до нея, въпреки че кандидати не липсват.

„Не, няма. Имам много кандидати, но за първи път чувствам, че искам да си дам време, за да избера. В първите години на любовния ми живот минавах от една връзка в друга, лутах се и търсех. Сега съм наясно коя съм и чакам някой, който да бъде на моето ниво или над него. Ще чакам докато се появи“, казва Миглена, пише „Уикенд“.

Дизайнерката разкрива и че след раздялата с Рончев отношенията им не могат да се нарекат „приятелски“. „Е, сега приятелски… Не сме първи приятели, но когато се видим, се поздравяваме. Всичко е наред“, споделя Каканашева.

Спорове за пари

Миглена разкрива, че не знае какво се случва в личния живот на Рончев, тя обаче признава, че докато са били заедно често са спорили за пари. „За парите е истина. Много се карахме как да управляваме общия ни бизнес. Двамата имаме различни виждания за света, различни принципи на работа. Аз съм перфекционист и при мен всичко трябва да се случва на момента, да не се отлага.

Румен е  малко по-друг. Съмнението за забежките дойде от мой пост. „Връщаме се и се събираме, отиваме при други и отново се събираме…“. Но не, не сме имали интимни отношения с други хора, докато сме били във връзка. Нито аз, нито той е поглеждал настрани“, казва Мегз.

Дизайнерката споделя, че това е била най-тежката й раздяла с мъж. „Да. Това, през което преминахме с него, си беше един малък развод. Беше опустошително за мен и емоционалния ми свят. Беше много, много тежко“.

Миглена Каканашева открехна завесата около личния си живот сн. Инстаграм

Миглена Каканашева открехна завесата около личния си живот сн. Инстаграм

Миглена признава, че с Рончев са мислили за брак и дете. „Направо си действахме в тази посока… Има кармични връзки, при които човек трябва да научи нещо от другия. Те са много експулсивни, но обикновено не са подходящи за дълго съвместно съжителство. Всеки ден е война и мир, война и любов, трагедии, крайности… Този период от живота ми премина. Сега се усещам по-различна, мечтая за друг тип връзка“, разкрива Каканашева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Миглена Каканашева: С Румен Рончев работихме за дете! (Вижте какво разкри)”

  1. Галя

    авг. 29. 2020

    Много ми е сладка тази МЕГЗ

Добавете коментар