Стана ясно къде е ген. Венцислав Мутафчийски (ФОТО)

Стана ясно къде е ген. Венцислав Мутафчийски (ФОТО)
4.25 (85%) 4 votes

Генералът е отпразнувал там и рождения си ден

Стана ясно къде е изчезнал шефът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса – ген. Венцислав Мутафчийски.

Оказва се, че началникът на ВМА, е избрал да посрещне рождения си ден край морето.
На 20 август шефът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса ,навърши 56 години. Това се случи в любимия му български курорт Черноморец, където родителите му имат собствена лятна вила от години.

ген. Венцислав Мутафчийски

Генералът е отпразнувал там и рождения си ден

Личния си празник хирургът изкарал под ярките лъчи на августовското слънце на плажа, в компанията на своето семейство.
Фамилия Мутафчийски обичали да отмарят на едно и също място – екокъмпинга в Черноморец. Той е сред най-актуалните места по родното море това лято. На същия плаж често са засичани още олимпийската рекордьорка Стефка Костадинова и съпругът ѝ Николай, актрисата Силвия Петкова, както и редица певици и светски персони.

Комплект от чадър и два шезлонга на плажа на къмпинга струват 19 лева на ден, сочи проверка на „Ретро“. Ген. Венцислав Мутафчийски обаче имал запазени плажни мебели на първа линия за всеки ден от престоя си. Страшно много му допаднало спокойното и чисто море там.

Туристите бързо свикнали с присъствието му. Не липсват и такива, които се изкушавали да влязат в ролята на папараци. Те успели да го заснемат, докато си почива.

Лежането на слънце не било сред любимите занимания на ген. Венцислав Мутафчийски. Той предпочитал да използва отпуска си, за да релаксира с водни спортове. Последната му страст е сърфът, съчетан с гребане.

„Рано сутрин пристига на плажа и първата му работа е да влезе в морето с дъската и греблото. Много скромен, възпитан и любезен човек е“, коментират хора от персонала на плажното заведение, където генералът е редовен клиент, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар