Цеци Красимирова дава 1 млн. долара за…

Гласувайте за статията

В момента текат преговори предаването да бъде адаптирано и за българските зрители

Стана ясно, че Цеци Красимирова и съпругът й – американският милионер Майкъл Струмейтис, продуцират реалити, което ще се излъчва в стрийминг платформите Амазон Прайм, Епъл тв, Плуто тв и Року. Към момента те водят преговори и за Нетфликс.

Цеци Красимирова

В момента текат преговори предаването да бъде адаптирано и за българските зрители

Състезанието е от 9 епизода, а за голямата награда ще се борят 16 участника с разностранни професии и от най-различни социални кръгове. Сред тях има и две истински монахини. За съжаление обаче сред участниците няма българи, пише „Телеграф“.

Шоуто е заснето изцяло в Америка от холивудски екип. Негов създател, водещ и главен продуцент е Майкъл Струмейтис. Съпругът на Цеци Красимирова направи истинска революция в сектора на производство на медицинска марихуана, както и различни по съдържание торове за земеделието. Поради тази причина шоуто е наречено „Следващият марихуана милионер“.

Годишният оборот на фирмата му е над 110 млн. долара и присъства в 107 страни.
Първото в света риалити шоу в тази индустрия ще се излъчва по целия свят със субтитри на няколко езика. В момента текат преговори предаването да бъде адаптирано и за българските зрители.

„Пред всички състезатели ще има редица задачи и изпитания. Всеки един от тях ще попада и в екстремни ситуации. Конкуренцията е изключително жестока, а залозите са по-високи от всякога“, коментират от приключенското риалити.

Победителят ще получи голямата награда от 1 милион долара. Веднага след шоуто Цеци Красимирова и съпругът й ще продължат работата по документален филм за световен лидер с важна роля в глобалната политика, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар