Горан Благоев все пак остава в ефир

Гласувайте за статията
Плъзна слух, че лично премиерът Борисов се застъпил за Благоев пред Емил Кошлуков

Горан Благоев остава водещ на авторското си предаване „Вяра и общество“ и през новия тв сезон – пише в. „Уикенд“. В началото на лятната ваканция около програмата за религия избухна шумен скандал. Журналистът съобщи, че повторенията на предаването му са били свалени от лятната програма, без екипът да е предупреден за това. Горан Благоев подготвял специална селекция от най-доброто, произведено през годината.
В разгара на тази подготовка той узнал, че работи на халос. Водещият видя в този ход на Кошлуков знак за окончателното спиране на „Вяра и общество“ и предизвестие за собственото си уволнение от телевизията.

Самият Кошлуков малко по-късно обяви, че предаването остава, но не е сигурно дали водещият ще бъде същият. Очевидно двамата са водили разговори и са успели да постигнат общо съгласие.
Сега БНТ официално вече съобщи, че „Вяра и общество“ с водещ Горан Благоев ще се излъчва в събота от 16 до 17 ч.

Според източник на изданието, за да остане Горан Благоев на екран, се е намесил „важен човек“ в държавата, който телефонирал на директора Емил Кошлуков с настояване да не го пипа. На това описание отговаря единствено премиерът Бойко Борисов. Преди година именно след негово обаждане отстранената от БНР Силвия Великова се завърна триумфално в радиото.

Горан Благоев няма да се маха от БНТ

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар