Ген. Мутафчийски кара сърф навръх рождения си ден (Вижте го на плажа в Черноморец)

Гласувайте за статията

Шефът на Щаба посреща рожден ден на плажа

Генерал Венцислав Мутафчийски избра морето на Черноморец да посрещне рождения си ден. Преди 8 дена шефът на НОЩ стана на 56 г.

Празника си професорът прекарал под жарките лъчи на августовското слънце заедно със семейството си. Фамилията му всяко лято по традиция плажува на едно и също място – в къмпинга на Черноморец. За който се знае, че е еко и е сред най-вървежните през този летен сезон.

Плажа му посещавала и Стефка Костадинова заедно с мъжа си, Силвия Петкова и куп други ВИП-персони. Ползването на шезлонг и чадър се търгуват по 19 лева дневно. А Мутафчийски имал запазени места на първата плажна линия за целия си престой. Морето там било спокойно и много чисто затова докторът предпочитал да почива там.

Ген. Мутафчисйски на плажа
Снимка: Ретро

Туристите веднага забелязали кой се пече на плажа и не му досаждали. Но някои влезли в ролята на папараци и го щракнали докато си почива.

Само, че да лежи на слънце не било любимото му занимание. Предпочитал по време на отпуската си да се занимава с видни спортове като най-голямата му страст била да кара сърф като го съчетае в гребане, предават от retro.bg.

Хора, които работят в заведението на плажа, на което генералът бил редовен клиент коментират така: „Идва рано сутрин и веднага влиза във водата, нарамил сърфа и греблото. Той е изключително скромен и възпитан човек.”

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар