Мая Илиева сложила ръка на 300 млн. лева наследство от Георги Илиев

Мая Илиева сложила ръка на 300 млн. лева наследство от Георги Илиев
3.67 (73.33%) 3 votes
Вдовицата на Главния – Мая Илиева, се старае да не се появява на светло

Огромно наследство, възлизащо на 300 млн. лева, оставя на вдовицата си босът на ВИС-2 Георги Илиев – пише в. „Уикенд“. Приживе, мафиотският бос стопанисваше хотели, бизнес сгради и заведения из цялата страна – отбелязва изданието.

Сред ферлите в короната на мегаструктурата „ВАИ Холдинг“ бяха бутиковият хотел „Дюн“, вдигнат върху дюните на Слънчев бряг, къпалнята „Мария Луиза“ в Борисовата градина в София, както и комплексът „Мултиплейс“ в Слънчев бряг, днес преименуван на „Какао бийч“.

Паркингите под НДК и пред хотел „Шератон“, зеленчуковата борса в София и десетки сгради в столицата също бяха във владение на висаджия №1. Слез покушението срещу него бизнесът бе разпарчетосан и всеки от хората му получи дял от наследството.
Казват, че вдовицата му Мая Илиева е наследила не само имоти, но и десетки милиони в различни банкови сметки. Тя ги харчи пестеливо и ненатрапчиво. Отдавна е загърбила и публичния живот.
.

През последните няколко години вдовицата на Георги Илиев прекарва по-голямата част от времето си във Франция. Тя живее в апартамент в Париж, който е в идеалния център на френската столица, близо до Айфеловата кула. Твърди се, че Мая Илиева разполага с имоти в Барселона и в Лондон.
За личния живот на Мая Илиева няма сигурни сведения. Говори се, че преди години има връзка с френски адвокат.

Няма много данни за личния живот на Мая Илиева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар