Меган Маркъл с първата си медийна изява в Лос Анджелис!

Меган Маркъл продължава да насърчава хората да гласуват и да говори за важността от използването на това право. Този път херцогинята на Съсекс седна за интервю с активистката Глория Стейнем, а това се превърна в първата медийна изява на Маркъл след напускането на кралския двор. [caption id="attachment_639605" align="aligncenter" width="300"]Меган Маркъл Меган Маркъл с първата си изява пред медиите в LA[/caption] Двете дами поговориха в задния двор на Меган, а интервюто е описвано като "историческо". Разговорът обхвана темата за важността от гласуването и как всички жени са приятелки, а не врагове. Снимки от срещата се появиха в социалните мрежи, а на една от тях се вижда, че към Маркъл и Стейнем се присъединяват и кучетата Гай и Пула.

"Те искат да са пред камерата", шегува се Глория за домашните любимци на принц Хари и съпругата му. Кучетата спокойно са легнали в краката на Меган и изобщо не се притесняват от операторите и останалата част от екипа.

Сцената се случва в новия дом на херцозите, намиращ се в Санта Барбара, където отглеждат и сина си Арчи. "Добре дошла у дома. Толкова се радвам, че си вкъщи", казва Стейнем. Двете дами продължиха разговора си и зачекнаха темата за важността жените да гласуват на предстоящите избори. Меган споделя, че много хора за забравили за борбата, която някои дами са започнали, за да може светът да даде повече права на по-нежния пол. Според Глория, ако не гласуваш, значи не съществуваш. Тя допълва, че единственото място, на което всички сме равни, е избирателната кабина. Активистката казва, че разбира защо младото поколение не иска да гласува, но смята, че сега е моментът, когато всеки един трябва да използва правото си на глас. "Важно е те да гласуват, защото те ще са живи по-дълго от мен и ще усетят последиците". Наскоро Меган Маркъл разкри, че ще гласува на предстоящите президентски избори. През ноември един срещу друг ще се изправят Джо Байдън и Доналд Тръмп. Херцогинята се присъедини към още 99 влиятелни жени, сред които Мишел Обама, Хилъри Клинтън и Опра Уинфри, които споделиха своите причини да отидат до избирателни урни. "Знам какво е да имаш глас, но в същото време да се чувстваш безгласен. Знам също, че много мъже и жени пожертваха живота си, за да може ние да бъдем чути", казва тя пред Marie Claire. Херцогинята допълни, че принц Хари остава политически неутрален като част от кралското семейство на Великобритания. Това ще е първият път, в който член на кралската фамилия ще упражни правото си на глас в Америка.