Мария Силвестър рекламира тухли, за да се изхрани!

43-годишната Мария Силвестър, която е на свободна практика като водеща, се принуди да рекламира тухли, за да закърпи бюджета. [caption id="attachment_639571" align="aligncenter" width="223"]Мария Силвестър Мария Силвестър закъса за пари заради коронавируса[/caption] Красавицата за първи път от пет години не снима нов сезон на любимото предаване“Бригада нов дом“, защото Би Ти Ви не излъчи всички предишни епизоди от него заради корона кризата. Така едно от основните шоута, което изхранваше Силвестър, отпадна за неопределено време и тя ще трябва да с задоволи само с участието си в „Мармалад“, където представя класацията „10-те най“.

Това предаване обаче също е с неясно бъдеще, защото Би Ти Ви не са оповестили официално своята програмна схема за следващия сезон за разлика от БНТ и Нова Телевизия.

Заради извънредната обстановка секнаха и много публични прояви като фирмени партита, рекламни събирания, конкурси и всичко останало, което Силвестър водеше с лекота. Затова тя се е принудила да стане рекламно лице на тухли, произведени в български завод. Брюнетката вече показа няколко снимки от рекламната фотосесия, която е придружена от забавни думи. "Живей си живота, защото утре ще ти падне Тухла на главата ... чували сме го хиляди пъти. Затова ползвайте и живота и тухлите по предназначение, както правя Аз. Тогава доброто настроение и ето точно този поглед върху нещата - ще ви спаси от “случайно падащи” предмети, хора и събития! Хубава сряда и повечко Ха Ха Ха“, приема с чувство за хумор новата си работа водещата.