Къци Вапцаров е покрусен

Къци Вапцаров е покрусен
4 (80%) 1 vote

Красимир все още е в болница

Къци Вапцаров е покрусен от смъртоносната трагедия, която се разигра на плажа в Балчик.

Припомняме, че на 22 август, 27-годишната красавица Андрияна изгуби живота си, падайки от джет.

Къци Вапцаров

Красимир все още е в болница

Случката разгневи шоумена Къци Вапцаров.
„Безхаберието ни убива! Съболезнования на близките! Жалко за хубавото момиче!“, написа той в личния си профил във „Фейсбук“.

Къци Вапцаров сподели снимка на красавицата и статус на Екатерина Бошнакова, която написа следното:
„Преди няколко дена наша 27 годишна красавица се е возила с джет и загива край Балчик. Машината попада на далян с рибарски мрежи, който не е бил обозначен. Джетът се удря в стоманено въже на даляна. При удара въжето отскача, удря момичето смъртоносно и оставя 5 годишното и момченце без майка, което на всичкото отгоре живее и без баща. Ама, че съдби…“.

Според съдебно-медицинската експертиза, Андрияна е получила черепно-мозъчна травма, фрактура на основата на черепа и контузия на мозъчния ствол. В резултат на това е настъпила смъртта й. Управляващият джета – Красимир все още е в МБАЛ-Добрич.

От двамата са взети проби за изследване за наличие на алкохол и наркотични вещества. Към настоящия момент резултатите не са готови. Изискана е информация от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури относно статута и функционирането на даляна, както и от Изпълнителна агенция “Морска администрация” относно регистрацията на джета, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар