Меган Маркъл за Хари: Той е истински пример за Арчи! (Още разкрития)

Меган Маркъл похвали Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal
0

Меган Маркъл похвали Хари

Меган Маркъл похвали Хари. Херцогинята на Съсекс се срещна с легендарната активистка за равноправие между половете Глория Стайнъм у дома. Техният разговор по повод предстоящите избори в САЩ се осъществява благодарение на MAKERS Women – платформа в подкрепа на жените, която им позволява да споделят своите истории.

Записът ни позволява и поглед към къщата на Меган Маркъл в Монтесито, Калифорния, който споделя заедно със съпруга си принц Хари и техния син Арчи. Херцогинята прие Стайнъм в градината си, където двете спазваха необходимата дистанция, седнали край малка дървена маса.

„Мег, добре дошла у дома! Толкова се радвам, че си си вкъщи“, казва 84-годишната феминистка икона в кратко черно-бяло видео. Меган й отговаря: „Аз също, по толкова много причини“. По време на разговора към двете дами се присъединяват и домашните любимци на семейството – кучетата Гай и Пула. С широка усмивка и семпла, но стилна лятна визия херцогинята наистина изглежда щастлива.

Пред Глория Стайнъм Меган признава как с напредването на годините е осъзнала, че да бъдеш феминист и да бъдеш женствена не са две взаимно изключващи се понятия. „Можеш и да си феминист, да бъдеш мъжествен и да си мъж“, пояснява Стайнъм. А Маркъл отговаря: „Като моя съпруг! Хареса ми, че когато той влезе, каза: „Знаеш, че и аз съм феминист, нали Глория?! За мен е много важно да го знаеш“, споделя херцогинята за срещата им в същия ден.

Меган разказа още как принц Хари ще окаже положително влияние върху 1-годишния им син Арчи. „Гледам нашия син и какъв красив пример получава той, израствайки с баща, който се чувства толкова комфортно с това като част от собствената си идентичност“, споделя херцогинята за феминизма на своя съпруг.

„А той е и грижовен баща. Защото така синът ви ще порасне, знаейки, че е добре да бъдещ любящ и обгрижващ“, добавя Глория Стайнъм. А Меган отговаря: „Добре казано. Знам, че това ще означава много за него, когато го споделя“.

Гласуване

През последните седмици 39-годишната херцогиня насърчава жените да гласуват, като този път отбелязва, че насочването към урните е начин да почетем жените, които са извоювали правото на глас, пише „People“.

Меган Маркъл похвали Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal
Меган Маркъл похвали Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal

Стайнъм обърна внимание и на по-младите избиратели, които смятат, че вотът им е без значение. „Това, което ме притеснява най-много, са младите хора, които разбирам, че има най-малка вероятност да гласуват и мога да разбера тяхното усещане, че имат влияние“, казва тя. „И все пак, за тях е по-важно да гласуват, отколкото за всеки друг, защото те ще живеят дълго след мен и ще понасят последствията“, предават от edna.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.