Благой Георгиев не познава сина си Елай!

Благой Георгиев - Джизъса на пръв поглед разполага с всички благини на този свят, но огромен проблем му пречи да бъде щастлив. Бившият футболист на практика не познава едно от децата си. [caption id="attachment_639404" align="aligncenter" width="300"]Благой Георгиев Благой Георгиев не може да се отърси от болката, че не познава сина си[/caption] Това е 4-годишният Елай от брака му с татарката Есмер. Говори се, че момчето дори не знае, че е син на българина. Мислел за свой татко втория мъж на майка си, твърдят източници на вестник „Уикенд”. Татуираният футболист се раздели с Есмер преди три години и оттогава не е виждал малкия Елай. При последната им среща детето е било на годинка и вече не пази никакви спомени от своя татко. Това била най-голямата мъка на Джизъса, който обожава децата си. До появата на Златка Райкова в живота си преди две години той бе известен със слабия си ангел и серийните си изневери. Но колкото и некоректен да е бил към жените до себе си, никой до днес не е оспорил обичта и грижата, които е полагал за своите деца. Те са неговата най-голяма слабост и именно това е решила да използва Есмер, за да отмъсти за своя бивш съпруг за рогата, които й слагаше по време на краткия им, но изключително бурен брак. Тя не само че го остави без пукната стотинка в джоба след развода, но и прекъсна всякакви контакти с детето му. Откакто се е разделил с нея, Благо е виждал Елай само на снимка, твърдят запознати.

За три години след раздялата с Джизъса танцьорката е успяла напълно да заличи Джизъса от живота на собственото му дете. Нещо повече – тя убедила момчето, че негов татко е вторият й мъж – боксьорът Макс Давидов.

Есмер се залюби с него доста скоро след раздялата с Георгиев и научи момчето да нарича именно него татко, а с истинския му баща не позволява контакти дори по телефона или през социалните мрежи. Преди дни тя даде пореден знак, че в живота на Елай не съществува друг баща освен Макс. Танцьорката пусна в социалните мрежи клип, в който се чува как говори с детето за „папа” (татко), който е вкъщи (в Москва), и обсъждат какво ще му разкажат, когато се приберат при него. Кристално ясно е, че „папа” не е Благой, а Макс. Георгиев не крие, че най-голямото нещастие в живота му е, че едно от децата му е далеч от него и дори не го познава. За сметка на това, изглежда най-накрая е случил на жена, с която си пасва във всичко. Златка Райкова не само че му роди четвърто дете и го кръсти на самия него, но се грижи като родна майка и за двамата му големи наследници – дъщерята Йоана и сина Давид. За благодарност наскоро Джизъса си татуира името на бившата плеймейтка, придружено от датата, в която започва тяхната връзка – 13.08.2018 г. Татусът бе направен за втората годишнина на двойката. „2 години заедно. Любов, да оставим другите да говорят или по-точно да злословят. А ние си знаем”, написа Георгиев към снимка на татуса си, която пусна в социалните мрежи. А Златка коментира: „Никой не вярваше и не вярва в нас, но това дори повече ни е сплотявало. Нали знаеш, Аз и Ти с нашите прекрасни деца. Ти си моята любов, моят най-добър приятел, нашият любящ татко”.