Голяма мъка в сърцето на Благой Георгиев! (още разкрития)

Голяма мъка в сърцето на Благой Георгиев! (още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Благой Георгиев не познава сина си Елай!

Благой Георгиев – Джизъса на пръв поглед разполага с всички благини на този свят, но огромен проблем му пречи да бъде щастлив. Бившият футболист на практика не познава едно от децата си.

Благой Георгиев

Благой Георгиев не може да се отърси от болката, че не познава сина си

Това е 4-годишният Елай от брака му с татарката Есмер. Говори се, че момчето дори не знае, че е син на българина. Мислел за свой татко втория мъж на майка си, твърдят източници на вестник „Уикенд”.

Татуираният футболист се раздели с Есмер преди три години и оттогава не е виждал малкия Елай. При последната им среща детето е било на годинка и вече не пази никакви спомени от своя татко.

Това била най-голямата мъка на Джизъса, който обожава децата си. До появата на Златка Райкова в живота си преди две години той бе известен със слабия си ангел и серийните си изневери.

Но колкото и некоректен да е бил към жените до себе си, никой до днес не е оспорил обичта и грижата, които е полагал за своите деца.

Те са неговата най-голяма слабост и именно това е решила да използва Есмер, за да отмъсти за своя бивш съпруг за рогата, които й слагаше по време на краткия им, но изключително бурен брак.

Тя не само че го остави без пукната стотинка в джоба след развода, но и прекъсна всякакви контакти с детето му. Откакто се е разделил с нея, Благо е виждал Елай само на снимка, твърдят запознати.

За три години след раздялата с Джизъса танцьорката е успяла напълно да заличи Джизъса от живота на собственото му дете. Нещо повече – тя убедила момчето, че негов татко е вторият й мъж – боксьорът Макс Давидов.

Есмер се залюби с него доста скоро след раздялата с Георгиев и научи момчето да нарича именно него татко, а с истинския му баща не позволява контакти дори по телефона или през социалните мрежи.

Преди дни тя даде пореден знак, че в живота на Елай не съществува друг баща освен Макс. Танцьорката пусна в социалните мрежи клип, в който се чува как говори с детето за „папа” (татко), който е вкъщи (в Москва), и обсъждат какво ще му разкажат, когато се приберат при него.

Кристално ясно е, че „папа” не е Благой, а Макс. Георгиев не крие, че най-голямото нещастие в живота му е, че едно от децата му е далеч от него и дори не го познава.

За сметка на това, изглежда най-накрая е случил на жена, с която си пасва във всичко. Златка Райкова не само че му роди четвърто дете и го кръсти на самия него, но се грижи като родна майка и за двамата му големи наследници – дъщерята Йоана и сина Давид.

За благодарност наскоро Джизъса си татуира името на бившата плеймейтка, придружено от датата, в която започва тяхната връзка – 13.08.2018 г. Татусът бе направен за втората годишнина на двойката.

„2 години заедно. Любов, да оставим другите да говорят или по-точно да злословят. А ние си знаем”, написа Георгиев към снимка на татуса си, която пусна в социалните мрежи.

А Златка коментира: „Никой не вярваше и не вярва в нас, но това дори повече ни е сплотявало. Нали знаеш, Аз и Ти с нашите прекрасни деца. Ти си моята любов, моят най-добър приятел, нашият любящ татко”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар