Разкритие: Сгодиха ли се Роналдо и Джорджина?! (виж тук)

Роналдо и Джорджина - ще има ли годеж?!
0

Роналдо и Джорджина изглеждаха като сгодени!

Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес накараха феновете да помислят в тази посока, след като публикуваха една и съща снимка в социалните мрежи.

Роналдо
Роналдо и Джорджина – ще има ли годеж?!

Футболистът сподели в събота фотос на двойката и написа „Любов моя“, а Родригес пък беше още по-кратка и добави към портрета само едно „ДААА“.

Двамата изглеждаха доста официално, а снимката успя да събере над 12 млн. харесвания в профила на Кристиано. Джорджина беше облечена с червена рокля с дантелен корсет, която пасваше чудесно на всяка извивка в тялото.

Футболистът, от своя страна, също беше лятно облечен, залагайки на риза от „Loui Vuitton“, бели панталони, очила и бляскави бижута. За да бъде още по-мистериозно, Роналдо беше закрил ръката на любимата си, заради което феновете не можеха да видят дали там има годежен пръстен.

Все пак, социалните мрежи гръмнаха с различни предположения за описанията под снимките, а най-често срещаното беше именно за предстояща сватба. „Сгодени ли сте?“, „Това, което всички си мислим ли е?“, „Честито“ са само част от коментарите в профилите и на двамата.

Засега няма официална информация дали е Кристиано и Джорджина са се сгодили. Миналата година футболистът говори откровено за връзката си с модела, казвайки че е много влюбен и със сигурност някой ден ще има сватба.

„Това е и мечта на мама. Затова един ден. Защо не? Тя е чудесна. Приятел ми е. Говорим си. Аз отворих сърцето си за нея и тя отвори своето за мен“, казва играчът на „Ювентус“.

Кристиано и Джорджина са заедно от четири години. Двамата се запознават в магазин на „Gucci“, където моделът работеше. Оттогава двамата са неразделни и вече създадоха своето голямо семейство.

Джорджина е биологична майка на най-малкото дете на Кристиано – 2-годишната Алана, но се грижи и за останалите наследници на футболиста – 10-годишния Кристиано Роналдо-младши и 3-годишните близнаци Ева и Матео.

Източник: tialoto

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.