Нещо невиждано се случва във Великобритания

Нещо невиждано се случва във Великобритания
3 (60%) 1 vote

При все, че е една от най-богатите държави, нещата вървят зле

Във Великобритания се случва нещо невиждано.

Всеки е наясно с факта, че Европа преминава през ужасни времена. Европейският съюз (ЕС) не само страда силно от антируските санкции, които наложи под натиска на САЩ, но и коронавирусът дойде, буквално заковавайки капака на ковчега на европейската икономика.

Великобритания

При все, че е една от най-богатите държави, нещата вървят зле

Изглежда, че хората скоро ще избягат от Европа, и то не само заради арабските мигранти, които тероризират местните жители. Страните бързо обедняват. Може да се стигне дотам, че хората няма да имат какво да ядат.

Дори във Великобритания, която е една от най-богатите страни в Европа, нещата вървят зле. Страната има рекорден национален дълг от 2 трилиона лири. Това е просто невиждано в историята на страната.

Ако във Великобритания нещата са толкова лоши, тогава какво да кажем за другите държави, които са по-бедни? Дори излизането от ЕС не спаси Великобритания. Факт е, че даже и успешните държави със силни икономики, като Германия и Франция, са обеднели. По-добре изобщо да не си спомняте останалите, в противен случай ще ви се доплаче.

Европа буквално отслабва пред очите ни. Става бедна и безпомощна. И скоро ЕС и страните извън ЕС ще започнат масово да стават зависими от онези страни, които могат да им дадат заеми. Тяхната съдба е бързо падане в бездната на бедността, хаоса, зависимостта, бедата и деградацията.

Не може да се изключи, че европейските държави могат да станат африкански колонии – в някои държави на Черния континент има много по-добри икономики. Малко вероятно е европейците да станат роби през XXI век, защото времената са различни. Но лесно могат да станат слуги на африканците. Те просто нямат друг избор, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар